Tenim Son…

nasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellblack

Perdó… Tenim un somni.

Aquests són els objectius que perseguim a través del Festival:

  • Mantenir l’esperit que va originar el Festival Un Nadal de Pallassos, hereu d’aquelles Nits de Clown solidàries que va iniciar el Circ Bover el 2006 i que des de Mallorclown tinguérem a bé reprendre el 2009, i dotar aquest esperit amb una projecció i una continuïtat en el temps i a l’espai.
  • Propiciar l’encontre dels pallassos professionals de la nostra comunitat, en torn a un esdeveniment que sigui prou important com per reunir les companyies més actives del moment, de manera que puguin compartir i posar en comú la seva feina.
  • Oferir al públic de la nostra comunitat un producte cultural alternatiu, innovador, original, exòtic, bell i actualment encara d’ escassa repercussió i transcendència en els circuits artístics i comercials de la nostra comunitat.
  • Fomentar la competència i per tant la qualitat dels espectacles i de les actuacions dels pallassos professionals de la nostra comunitat.
  • Generar oferta de treball per els pallassos professionals de la nostra comunitat.
  • Dignificar, en la mesura de les nostres possibilitats, la qualitat de vida dels pallassos professionals de la nostra comunitat.
  • Inventar espais des dels quals l’alegria, l’humor i l’amor (eines bàsiques en la feina del pallasso) es puguin escampar arreu i contagiar les vides dels ciutadans i ciutadanes de la nostra comunitat.
  • Sembrar la llavor que pugui, en un futur a mig termini, arrelar i fructificar en la forma d’un gran festival de pallassos a la nostra comunitat a la manera dels festivals de pallassos d’altres comunitats amb més tradició i història.
  • Estrènyer vincles de col·laboració entre les diferents associacions, grups, entitats, companyies i particulars que, d’una manera o d’una altra, entenen la figura del pallasso com un vehicle de relació, comunicació i missatge amb el món i amb la societat.
  • Contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a promoure el món del pallasso a la nostra comunitat.

UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_GERMANSMEMOLI_ALCUDIA copy Untitled-1 copy UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_FLOP_INCA UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_FILIGRANA_CAMPOS

UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_RECICLOWN_S'HORTA UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_LOLETA_BUNYOLA UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_GERMANSMEMOLI_ALCUDIA UN_NADAL_DE_PALLASSOS_2014_GALUCCY_ALGAIDA

En aquesta 4rta. edició del Festival Un Nadal de Pallassos es fa imperatiu, a risc de desaparèixer per endogàmia crònica, incorporar actuacions de pallassos d’altres comunitats de l’Estat per tal de regenerar l’entorn artístic que envolta els pallassos mallorquins, i activar en lo possible nous talents.

En qualsevol cas, aquest és un objectiu essencial i que ens marcam ineludible per continuar creixent en qualitat i acceptació.

nasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermellnasvermell